17 Ocak 2016 Pazar

Mutfak Davlumbaz Yangın Söndürme Sistemi

Ülkemizde kullanılmakta olan birçok yangın söndürme sistemi mevcut. Ancak en çok kullanılan sistemler arasına Mutfak davlumbaz yangın söndürme sistemleri girmekte. Aslında ufak çaplıymış gibi görünen yangınlar kontrol altına alınmadığı için bir süre sonra ciddi zararlar verecek duruma geliyor. Bunlara örnek olarak alış veriş merkezinde, otellerde ya da okul mutfaklarında çıkan yangınları verebiliriz. Bir okulun mutfağında çıkan ufak bir yangın bir anda fazlalaşır ve bütün binayı sarar. Bu da hem maddi açıdan çok büyük kayba yol açar, hem de insanların sağlığı açısından son derece risklidir. 
Davlumbaz yangın söndürme sistemleri sayesinde olası bir yangın durumunda endişe etmenize hiç gerek yok. Mutfak Davlumbaz Yangın Söndürme Sistemleri ortamdaki yanıcı maddeleri içerisinde barındırır. Böylece yangın çıkma riski en aza inmiş olur. Davlumbaz yangın söndürme sistemlerinin bir diğer özelliği ise içerideki kirli havayı temiz hava ile değiştirmesidir. Oksijen her daim içeride olur. Bu sistemlerde en çok dikkat edilmesi gereken husus ise sistemin temizliği. Eğer davlumbaz yangın söndürme sistemleri düzenli aralıklarla temizlenmezlerse içerisinde yer alan atık maddeler kaçınılmaz bir yangına sebep olabilir. İnsan sağlığına son derece önem veren davlumbaz yangın söndürme sistemleri bu sebeple düzenli aralıklarla temizlenmelidir. Davlumbaz yangın söndürme sistemleri otomatik sistem olma özelliğine sahiptir. Olası bir yangın durumunda otomatik olarak müdahale eder. Boşaltma yolu ille yangına müdahale eden davlumbaz söndürme sistemleri sayesinde yangın kısa sürede ve en az zararla söndürülür. Davlumbaz yangın söndürme sistemi içerisine metal bir madde yerleştirilir. 
Bu sayede yangın çok hızlı bir şekilde algılanabilir. İnsanların hayatını kurtarmada son derece önemli olan davlumbazlar ekonomik açıdan da oldukça elverişlidir. Diğer sistemler hem yangın sonrasında yangının olduğu alana ciddi zararlar verir, hem de ekonomik yönden hem sistemi alırken, hem de sonrasında çok fazla kayba neden olur. Davlumbaz sayesinde böyle bir sorun yaşamazsınız. Her açıdan sizin lehiniz için hizmete sunulmuştur. Özellikle kalabalık alanların mutfak bölümlerinde mutlaka kullanılması gereken davlumbazlar yardımı ile yangın korkusu yaşamayacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder