25 Eylül 2018 Salı

Fm 200 Gazlı Söndürme Sistemleri Fiyatı

Yangınlarda meydana gelen can ve mal kayıpları bazen emek dolusu sermayenin heba olmasına, bazen ise telafisi mümkün olmayan can kayıplarına neden olduğu için Fm 200 gazlı söndürme sistemleri fiyatı, sistemin sağladığı koruma düşünüldüğünde pek fazla gelmemektedir.
Sıvı halde depolanma özelliği bulunan FM 200 gazı, kullanıldığı alanda koku ve renk bırakmadığı için, özellikle hassas ürünlerin bulunduğu alanlarda en ideal tercih olmaktadır. İçerik ve yapısal olarak kimyasal bir söndürücü olan FM 200 gazı, söndürme işlevi sırasında ise tamamen fiziksel bir rol oynamaktadır. Ne kendi niteliğinde ne de yangında oluşan alevlerde kimyasal bir etki yaratmaktan öte, ağırlıklı olarak fiziksel bir söndürücü işlevini yerine getirmektedir.



Fm 200 Fiyat Listesi

Firmamızın müşterilerine en yüksek kalitede sunduğu tüm ürünler gibi FM 200 fiyat listesi de her zaman hazır bulundurulmaktadır. Otomatik söndürme sistemleri içerisinde en çok tercih edilen ürünlerden biri olduğu için, çeşitli hacimlerde tüplere ve otomatik sistemin detaylarına göre fiyatları da doğal olarak değişmektedir.
Otomatik söndürme sistemlerinde kullanılması çok uygun olduğu için FM 200 gazlı söndürme hesabı yapılırken, koruyacağı alan da önem arz etmektedir. Kullanılacağı alanın büyüklüğüne göre hacimsel ve nicelik olarak kullanılacak tüp sayısı da artmaktadır. Bu hesabı en uygun olarak uzman mühendislerimiz yapmaktadır.

yazının devamı için lütfen tıklayınız.
https://www.akimyangin.com/tr/fm-200-gazli-sondurme-sistemleri.html

0 yorum:

Yorum Gönder