24 Eylül 2018 Pazartesi

FM 200 Söndürme Sistemleri Fiyat

FM200 gazının aktif söndürme ajanı olarak kullanıldığı Fm200 gazlı söndürme sistemleri birçok sektörde işe yaramaktadır. Kokusunun olmaması ve renginin bulunmaması sebebiyle artık pislik bırakmaz, materyallere zarar vermez. İnsan sağlığına ilişkin herhangi bir zararının olmadığı da yapılan deneyler neticesinde belirlenmiştir. Bu yüzden kalabalık insan gruplarının çalıştığı alanlarda tercih edilmektedir.



Yangın üzerinde püskürtülen ve gazların buzul oluşturarak alevleri elemine ettiği Fm200 gazlı söndürme sistemleri, fiziksel nitelikli söndürme sistemlerindendir. Kimyasal herhangi bir reaksiyon göstermez. Yangının üstünü örterek sönmesini sağlar. Havanın ağırlaşıp alevlerin üzerine örtülmesini sağlayarak hızlı sonuç alınmasına yardımcı olur. Fm200 gazının zarar verici etkisi bulunmaması müşterilerimizin en ideal tercih olmasını sağlamaktadır.

Fm 200 Gazlı Söndürme Sistemleri Nedir?

Yangına karşı alınabilecek önlemleri araştıran herkesin cevabını aradığı sorulardan biri de Fm200 gazlı söndürme sistemleri nedir sorusu olmaktadır. Yangın firmalarının detaylı bir şekilde bu tanımı müşterilerine yapması ve akıldaki soru işaretlerini gidermesi gerekir.
Hızlı cereyan eden yangınlarda büyüyen alevlerin üzerini buzul niteliğinde bir örtü ile kaplayan Fm 200 gazlı söndürme sistemleri, ortamda bulunan tüm eşya, madde ve değerli materyallerin korunması işlevini de yerine getirir. Basıncı haricinde hiçbir etkisi olmaz. Maddelere kimyasal olarak bir zarar vermez.
Yangını algılayan sistemlerin kullanıldığı otomatik söndürme sistemleri içerisine de adapte edilebilen Fm200 gazlı söndürme sistemleri, algılama olayı gerçekleştikten sonra seri bir şekilde püskürtülür ve yangın kontrol altına alır. Diğer sistemlerin aksine fiziksel olarak dahi ortamda bulunan hiçbir canlı veya cansıza zarar vermemektedir.

detaylı bilgi için https://www.akimyangin.com/tr/fm-200-gazli-sondurme-sistemleri.html adresini ziyaret ediniz.

0 yorum:

Yorum Gönder