6 Aralık 2016 Salı

Apartman ve site yönetminde uzman yaklaşım


Şehirleşme ile büyüyen yapıların birde yönetim gibi bir ihtiyacı söz konusu olmaktadır. Daire sakinleri için bu belirli sürelerde gerçekleşen ödemeler ve fikir beyanlarını da içermektedir. Best apartman yönetim, hizmetlerinde modern bir yaklaşımı ve hukuki süreçlerin bilinci ile her işinde yetkin bir konum içinde görev almaktadır. Aidat ve kapıcı ödemeleri, temizlik ve iç, dış peyzaj bakımlarının yanında daha geniş bir alanı kapsayan profesyonel site yönetimi hizmetini sunmaktadır.
Yapıların bölge konuma göre doğalgaz proje, tesisat ile ilgili olan abonelik işlemlerini takip etmekte ve gerekli işlemleri yerine getirmektedir. Yapıların ısınma değerlerini ayarlamakta ve memnuniyet sağlaması için merkezi sistem ısıtma sistemlerini değiştirme., kurma ve devrede olması için sürekli bir hizmet sunmaktadır. Asansörlerin bakımlarını ve düzenli kontrolleri ile daha sağlıklı bir çalışma sunmasını hizmetlerimiz içinde sunmaktayız. Ortak kullanım alanları için elektrik ve aydınlatma giderlerinin ödeme takibini ve bunların işleyişi ile ilgili olan sorumluluğu eksiksiz olarak yerine getirmekteyiz.

Daha Huzurlu Olan Kalabalık Yapılar İçin Hizmet Veriyoruz
Best firması olarak uzun yıllardır hizmet verdiğimiz site ve apartman yönetimi süreçlerimizde sadece temel hizmetleri değil, bunun yanında daha kapsamlı olan detaylı sunumları da vererek profesyonel bir hizmet ile huzurunuzu garanti altına alıyoruz. Binayönetim sistemleri için dünya üzerinde farklı firmaların başarılı yöntemleri ve gelişen sürecin hizmet dinamiklerini bünyemize ekleyerek, geleceğin sistemlerini bugünden yapılarınızda yaşayabilmenizi sağlamaktayız. Olası sorunlar ve düzenli yapılması gereken işlerin takibini ve yaptırımlarını üstleniyor ve sizlere sadece evlerinizde sevdiklerinizle yaşamın keyfini çıkarmanız için hizmet veriyoruz.
Yapıların modern yüzlerinde artan çeşitlilik, yönetim ihtiyacının daha çok hissedilmesine neden olmaktadır. Bu ihtiyaç deneyimli ve uzman olan bizlerin işi olup tüm sürece hakim olan yetkin bir konum ile yapılarda en düzenli işleyişi ve daha ferah alanlar ile mutlu yaşayanların oluşmasını sağlıyoruz. Kamera ve güvenlik sistemlerinden, havuz bakımlarına ve dış cephe montajlama süreçlerinden akıllı ev sistemlerine kadar, yaşadığınız alanın tüm huzuru için sizlere gelişmiş bir yapının getirdiği ayrıcalıkları sunuyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder